Terapiat etulinjaan

Testaa ja anna palautetta uudesta Mielenterveystalosta

Uusi Mielenterveystalo.fi-nettipalvelu valmistuu kovaa vauhtia. Jos nettipalvelun uudistamista vertaisi rakennusprojektiin, niin Mielenterveystalon kehittämisessä ollaan päästy nyt harjakaisvaiheeseen eli uuden nettipalvelun rakenteet alkavat olla kasassa. Mielenterveystalon käyttäjiä pyydetään nyt testaamaan ja antamaan palautetta uudesta nettipalvelusta.

Testiversio tulevasta Mielenterveystalosta on avattu nykyisen rinnalle ja sieltä löytyy jo osa nykyisen nettipalvelun materiaaleista. Nykyistä Mielenterveystaloa ei enää päivitetä, vaan kaikki uudet sisällöt viedään ainoastaan uuteen Mielenterveystaloon. Ensimmäisenä täysin uutena omahoito-ohjelmana on julkaistu nuorten ahdistuksen omahoito-ohjelma.

Käyttäjiltä saatu palaute auttaa meitä kehittämään palvelua entistä paremmaksi. Kaikki palaute on arvokasta, joten sekä risut että ruusut ovat tervetulleita. Palautekanava löytyy testiversion etusivulta punaisesta infolaatikosta sekä sivujen alareunasta. Tutustu testiversioon osoitteessa https://beta.mielenterveystalo.fi/fi tai nykyisen Mielenterveystalon sivuilta linkin kautta.